Vad kostar det?

Vad kostar det?

När du kontaktar Byggfyhren för ett uppdrag får du en offert som innehåller en prisuppgift uppdelad på material och beräknad arbetstid.

Du får också veta om vad som inte ingår i prisuppgiften, sådant som tillkommer vid ev. behov. Det kan röra sig om t.ex. hyra av container, elarbeten, redan befintliga skador på din byggnad som visar sig under arbetets gång eller andra liknande saker.

Under betalningsvillkor kan du läsa vad som gäller för rotavdrag etc. Du får också veta när materialkostnader respektive arbetskostnader faktureras.

Ibland är det svårt att säga exakt vad ett arbete kommer att kosta, speciellt när det gäller att renovera äldre byggnader och då kan det vara bra att be om att få ett tak på kostnaden. Om du ber om ett max-pris hos Byggfyhren räknar vi på vad det kan kosta i värsta fall och skulle det bli billigare är det bara den lägre summan du behöver betala. Vi diskuterar varje steg i renoveringen med dig som kund och du kan alltid säga stopp om du föredrar att välja en billigare lösning eller om du vill avstå från någon del för tillfället.

En offert är ett tidbegränsat erbjudande från vår sida, priset vi ger dig i den gäller i trettio dagar från utskriftsdatum.
Du väljer själv om du vill anta vårt bud eller inte. Det är bra att begära in offerter från olika byggföretag för att få en prisbild att jämföra med, men tänk på att också jämföra servicegrad och vad du får och inte får med i anbudet.

När du får din offert är du självklart välkommen att höra av dig med dina frågor, det är bra om så många frågetecken som möjligt kan rätas ut innan arbetet hos dig börjar. Tveka inte heller att höra av dig under arbetets gång, nöjda kunder är alltid vår målsättning hos Byggfyhren.